INLOGGEN
Registreer

Over Min19

Voor wie is Min19?

Ben je homo, lesbisch, bi, panseksueel, transgender,… en ben je tussen de 13 en 19 jaar? Helemaal top want dan ben jij hier aan het juiste adres. Geen paniek, als je nog twijfelt over je geaardheid of hoe je je voelt, we omarmen we met beide armen. Who needs a label anyways?

 

Wat is Min19?

Wij zijn een activiteitenteam en online community, onderdeel van Wel Jong Niet Hetero vzw. Wij organiseren doorheen het jaar leuke activiteiten in schoolvakanties of tijdens weekends, telkens in een of andere Vlaamse stad of Brussel. De ene keer doen we een stadsspel, de andere keer gaan we naar een pretpark, samen naar de Pride of houden we een gezellige filmnamiddag. In het voorjaar en najaar organiseren we een heel weekend vol fun en vrienden en in de zomer is er het enige echte Min19 zomerkamp. 
Op deze website vind je andere jongeren in jouw buurt, kan je chatten, je verhalen en ervaringen delen op het forum, ...

 

 Activiteiten van Min19

 

Wat kan ik verwachten van Min19.be?

 Min19.be is dé plek in Vlaanderen waar je online andere holebi- en transjongeren tussen de 13 en 19 jaar kan ontmoeten. Het is een veilige community: van alle nieuwe gebruikers wordt de leeftijd gecheckt, via e-ID of met een fotoregistratie. Eens je account geactiveerd is, kun je op Min19.be je profiel aanvullen en zien welke jongeren er nog in jouw buurt wonen, chatten met wie online is, berichten plaatsen op het forum en de activiteitenkalender checken. En dat alles zowel op je laptop, tablet als gsm. 

Screenshot van Min19.be

 

Veelgestelde vragen

Kan ik naar een Min19-activiteit komen zonder dat ik een account heb op Min19.be?

Zeker! Je moet geen account hebben om naar een activiteit te komen. Ook zonder in te loggen vind je op Min19.be het volledige activiteitenaanbod. Je hoeft je alleen maar in te schrijven en af te komen. 


Ben je aanwezig bij een Min19-activiteit en heb je nog geen account op Min19.be? Voor wie wil voorziet de Min19-leiding altijd een momentje om tijdens de activiteit een account voor jou aan te maken. Je hoeft dan geen registratie via e-ID of foto-registratie te doorlopen.

Ik vind het best een grote stap om alleen naar een activiteit te gaan...

We begrijpen heel goed dat je misschien een beetje zenuwachtig bent om naar een activiteit te komen. Dat is echt helemaal nergens voor nodig. De lieve Min19'ers zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. En weg verlegenheid! Bij de meeste activiteiten is de leiding ook een beetje vroeger aanwezig. Zo kan je al even kennismaken voor de rest toekomt. 

 

Hoe kan ik Min19 contacteren?

Heb je een vraag, wil je meer weten of gewoon gezellig een babbeltje met ons slaan? Geen probleem! Met een account op Min19.be,  kan je via het forum of de chat altijd je vragen kwijt. Uiteraard is Min19 ook aanwezig op Facebook: geef m een like. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, activiteiten en je kan ons hier ook steeds een berichtje sturen. Tot slot kan je ook altijd een mailtje sturen naar min19@weljongniethetero.be