INLOGGEN
Registreer

VEILIG EN BETROUWNBAAR
REGISTREREN

 
 
VIA FOTO OPDRACHT

Ben jij een selfieking/-queen? Dan zal je het niet moeilijk hebben met deze manier van registeren. Je krijgt na bevestiging van je e-mailadres een specifieke foto-opdracht toegestuurd die ervoor zorgt dat wij jouw leeftijd kunnen controleren. Wanneer dit klopt, wordt jouw account op Min19.be geactiveerd!

 
MET ID-LEZER

Zorg ervoor dat je de laatste versie van de eID software op je computer geïnstalleerd hebt. Indien je Firefox gebruikt moet je ook zorgen dat je de eID extensie geinstalleerd hebt. Bij Chrome en Edge is dit niet nodig.

Steek je eID in de kaartlezer en klik hieronder op 'Registreren met eID'. Je zal dan een popupje krijgen waar je je eID certificaat moet selecteren. Vervolgens dien je je pincode in te geven zodat we zeker zijn dat jij het bent. Indien je inderdaad tussen de 13 en 19 jaar oud bent zal je vervolgens een registratieformulier krijgen. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je krijgt een mailtje met verdere instructies.

Lukt het niet via eID? Registreer je dan via de 'foto-opdracht'. Bij problemen kun je ook een mailtje sturen naar onthaal@weljongniethetero.be.

 
REGISTREREN VIA FOTO OPDRACHT REGISTREREN MET eID